Promeses...

23 de febrer de 2009

Hui no escriuré sobre el que vull escriure, perquè m'ho he promés a mi mateixa: "Sole, fes el favor de prometre que hui no escriuràs sobre el que sents. Hui no esciuràs sobre els nervis, ni tampoc sobre les nits que portes dormint mal. Tampoc esciuràs sobre el buit a l'estómac, ni sobre els somnis que tens estant desperta"...
Encara que hi havia una cançó que deia: "las mejores promesas son esas que no hay que cumplir..."
Hui, per tant, parlaré, per exemple, del mal de gola que tinc, i que porte des que el dissabte vaig passar dues hores al carrer a la matinada. Puc parlar també de coses com que el desordre de la meua habitació em treu a ballar, o també dir que necessite comprar-me unes sabatilles, perquè les que tinc ja no poden més amb el meu pes.
Hui, com que vull i no puc parlar de les coses que vull, doncs parlaré també del bon temps que fa en Aiora des de fa uns quatre dies. Ja abellix estar al solet, en el pati... Puc comentar, igualment les ganes que tinc de fer un soparet amb les amigues d'Alacant.
No trencaré la meua promesa, perquè trencar-la significa fer-me mal a mi mateixa. No trencar-la també, però he decidit fer-me mal d'una forma raonable. I la raó diu que el millor és no escriure coses que en un futur tindrien nefastes conseqüències.
Puc parlar i parlaré de totes aquestes coses sense sentit en aquest post i qui sap si els posts següents, perquè això és el que se suposa que he de voler. Però de vegades, parlar d'estes coses superficials i no poder parlar de les coses que vull parlar també diu molt de mi i del que sent.

3 comentarios:

kuxa dijo...

Pues yo te diré que es mejor arrepentirse de lo que se hace...que de lo que no se hace.
Que hay que hacer lo que uno siente... y está claro que hoy tú sentías que querías gritar a los 4 vientos que cómo te sientes...es un secreto!

"Soparet amb les amigues d'Alacant":
QUÉ GANITAAS!!

pd: A mí tb me duele la garganta...
Necesito unas zapatillas nuevas...
Hace tan buen tiempo que no paro de mirar el césped e imaginarme en bikini (consecuencia de que vaya religiosamente al gimnasio...)
Y hace un año que mi habitación necesita ordenarse...
Y si pudiera decir lo que pienso... cogería el teléfono y haría un par de llamadas preguntándo... SE PUEDE SABER QUÉ COÑO TIENES EN LA CABEZA??...
gracias!!

Sole dijo...

El problema es arrepentirse tanto de lo que se hace, como de lo que no se hace. Hoy me arrepiento tanto de no escribir, como de escribir, jeje.

Besos

kuxa dijo...

mmmm... qué te voy a decir?? Es la 1,30 de la mañana. Dma había kedado cn Hec en coger el bus de las siete... me he levantado a escribir cositas q tenía en mi cabeza mientras daba vueltas en la cama.. Y al encender el ordenador me han entrado ganas de volverme a acostar.
Nanniiiit!!