Dancing queen...

24 de gener de 2018


Fa quasi deu anys que vaig fent una guardiola per viatjar a Argentina. Hui la trenque i, tot i que no hi ha ni per a la meitat del viatge, retallaré d'ací i d'allà. Perquè el moment ha arribat. Tot és qüestió de moments, de trobar-se en el mateix punt. De ser i estar. Sempre ser i estar. 

Vaig començar trimestre amb força, avançant feina a pas ràpid, perquè he de tancar trimestre abans d'hora, deixar la feina feta. Així, no tinc massa temps per pensar. Només acabar tasques pendents, informes, avaluació trimestral... Amb això no puc ni arribar a planificar quina roba m'he d'emportar, si he de comprar alguna cosa per al viatge o si em caldrà una maleta nova. 

Per al que sí que tinc temps (òbviament) és per anar pensant amb quina cançó ballaré el meu tradicional playback dels viatges. Vaig ballar Enrique Iglesias en el Vaticano, Juego de Tronos al castell de Penyíscola, YMCA en la tomba del soldat desconegut en Varsòvia, Enrique Iglesias de nou en la Rinek de Póznan. Aquesta vegada, si el temps ens acompanya, ballaré al Perito Moreno, pot ser Dancing Queen de Abba, però encara ho he de rumiar. Tal volta faça falta atrezo i tot. És un gran viatge, caldrà una gran posada en escena!!
 
Argentina... Allà anem!

"See that girl...watch that scene...dig in the dancing queen..."
 

No hay comentarios: