Morella..

23 de Setembre de 2007


Supose que podria posar fotos més boniques dels tres dies passats en Morella: de la ciutat, de la muralla, de l'aqüeducte, de caragols (he fet 15.000 fotos d'aquests graciosos animalets que van ixir amb la plutja), del castell, dels carrers...

Però aquesta és la foto que més m'agrada de totes. És una foto tirada des del castell, el sol estava baixant i el bulto que hi ha en el cantó de baix esquerre sóc jo, recolzada sobre la muralla.


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Està xula la foto. Jo també he estat en Morella. No molt, però si el sficient per veure un poc com es el poble, alguns dels carrers i eixes coses, i les festes, encara que... a mí de per sí les festes de vaques no m'agraden, però aquelles encara menys, les vaques no tenien espais ni per a pegar la volta, no con en castalla que està la Plaá del Carreter o la plaça on està Pana i la CAM, que ahí les vaques tenen més espai.

Sole dijo...

El que em va agradar a mi molt de Morella van ser les cases que tenen baix un "porche" (no se com es diu en valencià), perquè dels balcons ixen pilars i tapen tota la vorera.

Era molt bonic, i a la vegada acollidor, perquè els baretos treien les tauletes ahí a la vorera, improvisant una mini-terrasseta.
Així podies estar dinant allí, disfrutant de les dues coses que més m'agraden: menjar i veure com plou.

Vanesa dijo...

La pròxima vegada que aneu a Morella, visiteu els pobles dels voltants, que hi ha que també valen la pena.
Vanesa

Sole dijo...

Vam estar també en un poble, encara que només de passada, tornat ja cap a casa...però no recorde com es deia! Sant alguna cosa...

Vam parar a dinar, i vam veure el poble. estaven de festa (crec que feien vaques també perquè hi havia palcos com ací a Castalla). Hi havia bon ambient!!