Rebentar...

23 de Setembre de 2007


Les persones també rebentem, i jo, que sóc molt de buscar al diccionari, he buscat, i he trobat:
- Rebentar: Obrir-se, un objecte, cedint a una pressió interior.

Diuen que els globus rebenten perquè les partícules, al seu interior van molt de pressa, i xoquen contra les parets, fins que el dèbil material del que estan fets aquests entreniments infantils, cedeixen a la força de les partícules, i rebenten...

En realitat té sentit, perquè si els globus no cediren a eixa força, acabaríem vivint en un món ple de globus de colors gegants...Així és que, cal pensar que, estos globus, tenen un límit.

Supose que un dia, es van alçar i van convocar una reunió. Podríem dir que el Sindicat de Globus Associats (SGA), estava cansat de ser flexible davant qualsevol vent de canvi. De manera que, farts d'aquestes condicions, van decidir que la seua flexibilitat tenia un límit, i que no consentirien que ningú sobrepassara la línia, arriscant la seua vida, si això passava.

I a partir d'eixe dia, els globus, rebenten de poqueta cosa...Però és que no estan dispostos a suportar ninguna humiliació per part de ningun xiquet o xiqueta malcriada.

En realitat, no som tant distints, els humans dels globus, no?


7 comentarios:

Anónimo dijo...

Les persones també reventem, ens unflem de problemes fins que no podem retindre'ls i peguem l'esclafit. Clar es que cada persona està feta d'una goma diferent, hi ha qui està fet d'una goma més fina que de res reventa i hi ha qui està fet d'una goma més grosa, que costa més de reventar, però el pitjor es que la explosió d'eixa goma més grosa és més forta.

Anónimo dijo...

Ay, que m'he enganyat en el comentari i de conte posar el meu nom he posat lo de lafoia.com.

Sole dijo...

Amb això supose que entra en joc també la paciència. Algun dia hauré de parlar també de la paciència...

Anónimo dijo...

La paciència es la iaia de la ciencia. La mare de la ciencia es la violència, i el procés es el següent.

El científic te paciència per al seu nou invent, que per molt que l'estudia i el retoca no funciona... fins que se li acava la paciencia i es torna violent, pel que li pega un colp al seu invent i gràcies a eixe colp l'invent comená a funcionar.

--Ralladura meua d'eixes que et peguen quan vas conduint sol en el cotxe--

Sole dijo...

Ostres! això que dius es veritat! No ho havia pensat veus? jajaj!!

P.D. Un dia parlaré també de les ralladures que pensem mentre conduïm...Jo per exemple em fixe en les matricules del cotxes que tinc davant, i conte les curves i línes que té cada número..xxdd..:)

yorch dijo...

Tenemos que reventar. No podemos cargarnos con más y más peso y seguir como si nada. Es necesario liberarse de los problemas tanto para seguir adelante como para mirar las cosas desde otro punto de vista.

Por otro lado, de donde viene eso de que todos los inventos funcionan a ostias?¿?¿?¿

Anónimo dijo...

Yo muchas veces cuando algo no funciona le doy una hostia y vuelve a funcionar.

Otro ejemplo es la peli de Regreso al Futuro, que el chaval intenta arrancar el coche y no puede, y de la desesperación le da una hostia y lo arranca...