La gossera..

5 d'Octubre de 2007

La gossera és un estat d'ànim que tot el món hem patit alguna vegada. El problema és que no té sol.lució mèdica, per tant, hi cobra una especial importància la força de voluntat, per véncer-la.

Els primers símptomes de la gossera són, per exemple sentir que una força sobre-humana impedix que t'alces del sofà per agafar el comandament a distància, que has deixat damunt la taula. I atenció, perquè aquest estat d'anim és molt intel.ligent, i no permetrà que alces el cul del còmode sofà, sino que esperarà que passe ton pare, ta mare, el teu germà o fins i tot el gos, per demanar-li que t'acoste el comandament.

Altre símptoma és, per exemple, quan esteu dinant a taula, i veus que no queda aigua en el pitxer, però aguantes ahí com un campió, tirant flames per la gola si fa falta, per no alcar-te a plenar-lo. En aquesta situació, també esperes que algú faça la intenció d'alcar-se de la taula...I aleshores, quasi sense poder parlar, de la secor de gola que tens, demanes aigua com si estigueres a un desert. Però atenció! Aquest moment és important, perquè descobreixes que tu no eres l'únic gos que hi ha en taula! I és que, al mateix temps que tu supliques un poc d'aigua, ta mare demana una mandarina, i ton pare un ganivet per tallar el pà!
I si, el teu germà, en eixos moments es caga en la familia, mentre ve en el carret de la compra...en tot el que li hem demanat.

El tercer símtoma és el ja nomenat en un post anterior...Alcar-te a per una manta en plena nit, cosa que no fas fins que t'han ixit estalactites al nas.

Després està també, estant al llit, el conegut símptoma de "em pixe damunt". Aquest és curiós, perquè ahí és on es veu les meravelles del cos humà. Com aguanta ahí la pixera eh? Jo imagine, a dintre meua la bufeta tota unflada, i l'esfínter ahí apretant, fent força...I després està la ment, enemiga mortal de la bufeta i l'esfínter, perquè en aquests moments sempre li pega per somiar que t'alces a pixar, o en waters voladors, o en una aixeta oberta...I la bufeta i l'esfinter ahí, aguantant, fent presió per véncer la ment...

En l'últim extrem de la gossera està, el dutxar-se. Quina mala llet, quan t'has de ficar a la dutxa en el fred que fa!!Jo em ficaria en roba, ho jure. Açò fa que planifiques a la perfecció un horari, sobretot els caps de setmana, perquè entre setmana sempre ixes a algún lloc: a classe, a comprar alguna cosa, etc. Però hi ha caps de setmana que no ixes...I ahí és on la gossera fa el seu efecte, fent preguntes al teu subconscient: "Si no has d'eixir, ¿per a què vols dutxar-te?" I tu: "Nooooooo!!Maleídaaa!!"
Aleshores planifiques un horari, de manera que: si has d'eixir el dissabte pel matí, per exemple, et dutxes el divendres a la nit...I si després ja no ixes fins el diumenge, perquè eixe cap de setmana et pega per estar en casa...Doncs fins el diumenge a la nit ja no et tornes a duxar. De manera que la gossera ha aconseguit que evites la dutxa el dissabte. Inteligent, eh?

En fins, com he dit, la força de voluntat és l'unica que pot fer front a aquesta gossera, sobretot en l'últim cas! Marranos!


1 comentario:

yorch dijo...

La perrería puede tener una explicación científica. Es exceso de hierro en la sangre puede tener como sintoma cansancio y perrería. Aunque esta enfermedad no abunda entre la población. Así que sigue sin tener explicación el no hacer la cama ya que por la noche la vas a volver a deshacer o derivados como para que me voy a quitar el pijama si por la noche me lo voy a tener que volver a poner.