La resaca..

21 d'Octubre de 2007

Ahir va ser el mig any d'Onil. I com que la banda no vam tocar, no anavem a quedar-mos en casa...així és que vam aprofitar per fer bona festa.
A pesar de la música dels moros (per cortesia de La fresa fm), i de que tota Castalla estava reunida en un local de 300 metres quadrats, la festa, el ball i el pasar-ho bé no va faltar.

Hui, la resaca és la millor aliada de la borratxera. És com el càstig que el cos et fa per maltractar-lo. Anit ho vam passar bé, i hui ens passa factura.
Fa 12 hores arribàvem a casa, que per moments ens pareixia més gran, i semblava que els mobles es movien. I tot per culpa de l'últim cubata, sempre sobra l'últim cubata.
Una vegada en el llit tot pareix millorar, l'estómac i el cap pareixen tornar a la normalitat. Però això és simplement un xicotet engany del propi cos, que esperara a que estigues pillant el son per a produïr tot tipus d'angunia i sorolls extranys a la panxa. I aleshores passes la nit (o el dia millor dit), de ruta turística pel corredor, camí del bany.

Però tot passa, i finalment arriba la tranquilitat, i conseguim dormir, encara que poquet, perquè ta mare no tarda gens en cridar-te per a que baixes a dinar. Dinar diu! Un poquet d'amanida i un got d'aigua és l'únic que el cos suporta, i això no és dinar!

Poc a poc va passant el dia, i el pitjor de tot és anar reconstruïnt els recòrds de la nit anterior...Alguna cosa t'arriba a la ment a soles, altres te les han de contar. I llavors arriba l'hora de demanar discuples per comentaris, missatges o ridículs varis per culpa de l'alcohol.

Finalment, el dia acaba amb la típica frase de tots els diumenges a estes hores: no torne a beure més!!

3 comentarios:

Agostí Tiralí dijo...

L´alcohol és roí, però no tant com pa haver de demanar disculpes per a alguna cosa feta anit. Al cap i a la fi no series l´única, ni de les poquetes persones que anaven mostoses. I eixes coses queden ahí, en una nit de festa loca que cal recordar en plan positiu i no a base de regomells perquè quasi sempre aquestos últims no es corresponen en la realitat.

Millorat de la resaca Sole

Marieta dijo...

es la primera volta que et firme!!
Tate tranquila, no hi ha de que preocuparse, era nit de festa, ademés estavem tots en les mateixes condicions!!

Hi ha que disfrutar aquestos moments, que quan sigam vells ja tindrem tems de penedirmos pel ridicul que pugam fer (que entonces si farem un poc el ridicul, i no ara).

(Tabes molt graciosa ballant la cançó de hipopotam i el gos ;-p)

yorch dijo...

Sí, de lo único que te puedes avergonzar es de bailar esa canción y ahi no ibas borracha. Así que no te preocupes que no hicistes nada. Ya estaba yo ahi sobrio y sereno para cuidar de ti y vigilar que no te calleras al dar más de tres pasos seguido, jeje.