Somnis..

2 d'Octubre de 2007Els somnis són com un "desliz" del subconscient, que aprofita que la ment està despistada, per treure tots els traps bruts, les més absurdes o insòlites fantasies, els desitjos més oscurs i interns que pugam tenir...

La interpretació d'un somni pot tindre varies versions. Diuen que si somies que caus per un precipici és que tens por d'enfrentarte a alguna cosa o situació. Clar, no és difícil arribar a eixa conclusió, perquè no crec que tirar-se per un precipici puga arribar a significar que tens ganes de sopar un got de llet. Seria absurd.

Després també diuen que, si somies que voles és perquè eres una persona ambiciosa, interpretació que podria raonar qualsevol persona que tingués el cap al lloc.

Però no tot són somnis d'eixa ximplesa. Existeixen somnis de més difícil interpretació. Per exemple: somiar que estàs al mig de la mar, damunt d'un matalàs de 2x2 (important el detall eh?), al qual li has col.locat un motor d'una barqueta d'aquestes de motor (òbviament). I anar navegant pel mar Mediterrani amb la teua "barca" de confecció pròpia.

Quina interpretació pot tenir aquest somni? Pot ser que el meu matalàs és xicotet, i en necessite un més gran. O tal volta que vaig curta de diners per comprar-me una barca com Déu mana.

En fi, s'accepten tot tipus d'interpretacions...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Es important saber si el mar està en calma, un poc revoltós, o mol agitat.

Posem que està en calma,... això anuncia sort i èxit...

Del matalàs no he trovat res, ho he vist en aquesta web: http://www.euroresidentes.com/suenos/diccionario_suenos_c.htm

Pel que fa als somnis raros... jo tinc molts somnis raros, com uns bous transgenics assasins que després de canviar de planeta acaben corrent per Onil i la gent en plan San Fermín... xDDD, ja et dic, coses molt rares.

Sole dijo...

El mar estava en calma, de fet, anava per ahí en plan chanquete...més feliç que ningú en la meua barca-matalàs..jajaj!!

Li pegaré una ullada a la página, a vore que diu...jeje..

Sole dijo...

Per cert, això dels San Fermins colivencs no crec que tinga interpretació. Potser tens algun antepassat castellut, i d'ahí ix eixe sentiment assassí de matar colivencs a diestro y siniestro..ajajaj!!

yorch dijo...

Yo creo que el sueño esta muy claro. Deseas tener una cama de agua. Una de esas con motor que la enciendes y hacen olas como la piscina del acualandia. No entiendo como no os habeis dado cuenta. Vendra de alguna frustración de cuando eras pequeña. En alguna navidad se lo pedirias a los Reyes y no te lo trajeron.