L'optimisme...

8 de Novembre de 2007

L' optimisme és un concepte del que no sóc massa amiga. No sé, tal volta és que no hem tingut temps suficient per conéixer-nos realment bé. Sabeu eixos sentiments dels que parla la gent i que no enteneu perquè no els heu viscut? Crec que és el meu cas en l'optimisme.

Potser, algú que em conega es sorprendrà del que està llegint, però mira, no és el mateix ser optimista quan s'anima a algú per a que es prenga les coses d'una manera positiva, que aconseguir aplicar eixe positivisme en tu mateix. No és el mateix.

Hi ha molts d'eixos consells que es donen als amics i coneguts, però que després, quan u es veu en eixes situacions no és capaç de seguir eixes mateixes instruccions, com per exemple:

Dos amigues que parlen de novios, i una li diu a l'altra "Si tantes dudes tens, deixa'l". I què passa quan les dudes les tens tu? Què fas? Res.

Dos amigues/amics i un li diu a l'altre que se sent gros, i l'altre li contesta: "Et vindria bé fer esport i dieta". I què passa quan tu et sents grossa? Fas esport? Fas dieta? No. Potser t'ho plantejes, però els dies que arribes a fer-ho són contats.

I altre exemple es dona en l'optimisme, i és quan algun amic/amiga està deprimit i tot ho veu negre: la carrera/el treball, els amics, el novio/la novia, etc. I llavors és quan utilitzem aquella frase de: "Ai, has de ser més optimista! No t'has de prendre les coses tan a pit, i creure un poc més en tu"

Estimats amics i amigues, fem un repàs a la nostra vida social, i contestem-nos esta pregunta: Qui no ha donat aquest consell alguna vegada? I sobre tot: Quantes vegades ens l'hem aplicat a nosaltres mateixa?

Espere que les vostres respostes estiguen dins d'una relació matemàtica, de manera que el nombre de consells donats, siga directament proporcional al nombre de vegades aplicats en u mateix.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Es veritat, les coses vistes des de fora son més fàcils. Es molt facil dir-la a algún amic "si t'agrada eixa xica ataca ja", pero quan es el teu cas "no ataques".

Es molt fàcil demanar l'optimisme però no tan fàcil tindre'l un mateix. Això sí, l'optimisme te diverses facetes, i en algunes es més fàcil tindre'l.