Males temporades..Aigües tèrboles..

27 de Novembre de 2007

Hi ha coses que es venen vindre, com les males temporades. És com quan estires una goma, i saps que acabarà trencant-se, només hi ha que insistir.

El problema està en que no saps el temps que dura la goma en eixe procés. Supose que influeixen variants com el temps, la força y la quantitat de gent implicada en les dues parts que estiren.

Al final, dona igual per on es trenque la goma, més amunt, mes avall...Les dues parts perden, perquè en el moment en que es trenca ja no hi ha res a fer: no es podrà unir més.

No sé si és millor que es trenque i respirar per fí tranquilament, o seguir estirant, perquè almenys mentre s'estira segueixen existint dues parts. Després només seran una i una.

Supose que la millor sol.lució és no començar a estirar, però una vegada s'ha començat, ja no es pot parar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Depenent de la goma que es tracte dona més o menys mal rotllo, jeje. Es el que dius tu, que si no estirem la goma no hi ha perill de que es trenque, però normalment quan tots veiem una goma, el primer que fem es agafar-la i estirar-la, es un vici, no es tan fácil dir "doncs no estirem la goma", i si no es tracta d'una goma molt bona i molt forta, tard o pronte acaba trencant-se.