"Año nuevo...vida igual..."

2 de gener de 200(7, ups!)8

No sé a vosaltres, però a mi em fa la impresió de que tots els anys comencen igual. Quan arriba el dia 31 de desembre et sembla que a les 00:01 del primer dia de l'any, serem persones diferents, perquè passarà alguna cosa impresionant que ens faça cambiar. Però no. En eixe mateix minut, i sense deixar de feliçitar a tots els que estan al teu voltant el nou any que ha entrat, t'adones que no ha succeït res: no has oblidat les coses dolentes del 2007, ni tampoc que l'any que acaba d'entrar serà un any dur (per qüestions estudiantils...).

De manera que no tens més remei que resignar-te a que aquest any serà igual que l'anterior, perquè ha començat de la mateixa forma.

En qualsevol cas, espere que aquest any que ha acabat haja sigut un any feliç, i com que tots els anys semblen iguals, i per eixa regla de tres...que aquest any transcórrega, al menys, amb la mateixa felicitat que l'anterior.

FELIÇ ANY NOU!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Què passa? Que em copies els pots? Mira que et denuncio eh? No puc estar més d'acord amb tu. El calendari és una invenció, el que passa és que necessitem una excusa per fer prpòsit de canvi. Les coses no es mesuren en anys, no sé en què, però aquesta no és la mesura adequada per a la vida. En fin, com tu dius, que el nou any no sigui pitjor que l'anterior.

Besets!

Sole dijo...

ei! no havia llegit el teu post! jaja! que casualitat..

he intentat deixar-te un comentari en el teu post, però no m'ix publicat. no sé si es que tindràs els comentaris moderats..

besos!

Unknown dijo...

Deja un huequito para el optimismo Sole! que ese pequeño trocito de tí que te dice que quieres cambiar cosas y hacer propósitos de mejora necesita una excusa para arrancar. Y nada mejor como cambiarle un numerito a la fecha, jejeej

Unknown dijo...

necesito ver la foto de tu borrego en aitana con su nombre definitivo en primera línea de tu blog!

Anónimo dijo...

Ja està, els agafava com a spam, no sé per què, ja que els tinc oberts per a tothom. Suposo que a la propera vegada no ho farà.

Besets!

Sole dijo...

Rubén!no tengo fotos!estoy esperando a tener las de la camara de Jorge! pero bueno, te confirmo que el nombre definitivo de mi borreo es Paqui, porque tiene cara de llamarse así...

Es que los nombres se ven en la cara..yo no se porqué a ti te llamaron Ruben, con la cara de Michael que tienes...jajaj!

Besos!

Unknown dijo...

como que michael????? y tú cara de magdalena!! no te digo!!