Fotos...

29 de gener de 2008

Sóc una col.leccionista de fotos empedernida. No ho puc evitar, a mi això de tenir les fotos a l'ordinador no em pareix mal, però que bonic que és veure-les en un àlbum! Totes ben organitzades, i fins i tot en algun comentari al peu de la foto...

Hui he anat a arreplegat les últimes que he revelat, les he anat disposant al seu nou àlbum, i no he pogut evitar pegar una ullada a les fotos d'anys anteriors (perquè açò de la càmera digital fa que es plene al menys un àlbum per any).

El primer que crida l'atenció són la quantitat de pentinats que pot arribar a dur una mateixa persona, així com els estils de vestir: despús ahir pija, ahir hippy, i hui una combinació de totes dues.

Bé, però sobretot impresiona veure com passen els anys i la gent que comparteix foto amb tu ha anat canviant. Amistats que venen i que van...I d'altres que segueixen ahí, encara que d'una forma diferent.

Enrrere queden aquelles xarraetes de tot el matí en la jespa de la politècnica, el viatge a València, a Granada, i uns quants soparets que servien per perdre la vergonya...Però ahí estan unes quantes fotos per recordar-ho.

I més presents estan les últimes tres nit velles, i els últims tres estius, on trobem cares noves en cada any que ha anat passant, una mescla de festetes en el xirin, i tres mesos inoblidables a Tabarca. Sense oblidar els dies de platja tirats a la bartola, i el viatge a Morella, on el "repeat" de reproductor de cd no va fer possibe avorrir aquell "Bohemian Rapsody" de Queen (què gran cançó!).

No sé si alguna vegada vos heu preguntat en quantes habitacions la vostra cara farà un somriure en alguna foto, al costat de més moments importants. En la meua esteu tots! Perquè al meu suro i als meus àlbums de fotos cabeu tots i totes!

3 comentarios:

Unknown dijo...

el paso del tiempo puede pesar mucho, hasta llegar a hacerse insoportable... y al ver estas fotos... uno no hace más que apreciar cómo cambia todo y todos...

al menos, siempre quedan los recuerdos

Marieta dijo...

Xe, que fotos més guays!! Inclús de paelles d´alcoi!. Mola recordar els temps de festeta, ara ja començen a decaure les festes, ja mos estam fent majors. Hi ha que reanimar l`ásumpte!!
Molts besets xiqueta!

Anónimo dijo...

como molan tus fotos, pero hay un amigo tuyo q esta sentao en el sofa y parece q se este sacando y moqete