Cap de setmana utielano...

21 de juliol de 2008

Aquest ha sigut un cap de setmana utielano, és a dir: menjar i beure des de que t'alces fins que es gites, i bon rollet, jeje.


Dissabte: tren a València, reencontre amb la meua vida estudiantil i les amistats que s'han quedat allí. Dinaret en el kebap. Cotxe cap a Utiel, concertet de la banda, i reencontre en gent flautista que feia 10 anys que no veia! (Pero siguen siendo unos chavales en el fondo...). Com no, soparot. En Utiel és un dels llocs on millor es menja, i on millor es beu, perquè la sangría la fan amb la justa mesura per a que li agafe a una la risa, però que no pagues les conseqüències al dia següent...
Per la nit, baretos (i posada al dia en la gent...perquè contar-se 10 anys en una nit porta temps...) i després orquestra, perquè celebraven la festivitat del Carme. I que orquestra! Desafinació total, però això no era important, perquè tocàven barricada, extremo, Rosendo...(vicio vicio! veo todooo en blancoo y negroooo..!!), i el desfase va ser mortal.


Diumenge: dormir la mona (lo principal i fundamental), dinaret (gracias señor por haber inventado el embutido de Utiel, que nos dará cartucheras, pero da igual, porque como nos hemos puesto no tiene precio!). Banyet en la piscina, picoteo, voleibol, jocs de paraules, "soc de sucre", les pel.lícules, tabú, party, "pasteurizar", soparot, i més pel.lícules i més picoteo, i més diavolo, i més piscina, i més sangría, i més ron, i més "mimetizar"...


Dilluns:
dormir la mona (lo principal i fundamental), maleta, dutxa i despertar a qui encara estava mort...Despedides, i tornada en cotxe cap a València. Reencontres, silencis no-incòmodes, "guarda los suspirooooss..de corazoneeees rotooooos..y todas las miradas de los hombres, que se sienten soloooos..", música, xarraeta, i planificació de nous plans per al mes d'agost. Perquè açò de ser un d'açí, un d'allà i un de més allà fa que la festa cada vegada s'organitze a un lloc distint.


La pròxima a Castelló! Allá vamooooos!!


2 comentarios:

NaNDo dijo...

He llegit tota la crònica... que be que us ho monteu... embutits d'Utiel, concerts de luxe, soparot, borratxera, ... jo també vull!!!!

Be boop a lula dijo...

solo digo lo siguiente: VIVES COMO DIOS!!!!, QUÉ GRANDE ERES!!!!!!