Campus Party...

2 d'agost de 2008
Esta setmana ha sigut la Campus Party a València. Jo no sóc massa friki, i de fet tinc seriosos problemes en el món de la informàtica que em converteixen en analfabeta en aquest aspecte, però si et toquen dos entrades (i dos més a dos amics), què fas? Doncs vas.

La veritat és que em pensava que seria més avorrit...Tres dies de cara a l'ordinador, baixant música i pel.lícules a velocitats extremes...Però hi havia bon ambient, i diferents pavellons on es distribuien els campuseros i campuseres, bé per connectar-se a internet, o bé per jugar a diferents videoconsoles.

També hi havia paraetes on et donaven coto en pèl dolç, roses, camisetes, i podies participar en concursos en els que sortejaven també diverses videoconsoles (i que no ens han tocat). Hi havia també un combat de sumo, que consistia en ficar-se dins d'un monigot del messenger gegant unflat, i intentar derriba a l'adversari.

El lloc per dormir eren les tendes de campanya, que també ens les van donar al entrar, i estaven distribuides en dos mega-pavellons, on els veïns de les tendes del voltant eren com de la familia i per tant les ventositats i ronquits formaven part del bon ambient. Concretament, la nostra responsabilitat com a ciutadans va fer que gravàrem els ronquits d'un veí pròxim (a 15 metres de distància) que roncava de manera que arribava el sò a tot el pavelló, i el piso tremolava com si estigueren construint un edifici al nostre costat. Com he dit, aquest fenòmem tan curiós va produir que sorgira en nosaltres la responsabilitat de gravar-ho i enviar-ho a la nasa per a que ho estudiara.

En definitiva, han sigut tres dies de baixar-te d'internet música, pel.lícules, series (que diria l'SGAE?), de passar a base de pa de sandwich i amanides, de dormir en terra (amenizando la velada el señor oso), i de jugar i perdre el temps com quan eres xicoteta.

L'any que ve provarem sort altra vegada...I si toquen altres entrades tornem! (però si no mos quedarem en casa, que 80 euros que val l'entrada...jo no els pague!).

1 comentario:

Be boop a lula dijo...

qué buenoooo!!! la campus party,!!!, te conozco, no me digas que pudiste resistirte a vestirte del icono del messenger!!!, soy yo, y me meto dentro, eso si, sería gris siempre disconecting, jajajajajajaja!!!!!!, he parado la lectura en voz alta de tu blog, ( en voz alta, para que no se me olvide parlar el valencìa, que ja no recorde res...), ahora sigo leyendo... he flipao con los iconos sumos del messenger,jajajajajaja