Magdalenes...

11 de novembre de 2008


Crec que la major satisfacció que pot tenir una persona quan porta tres hores estudiant i sense haver esmorzat ni tan sols un trist got de llet al matí, és alçar-se de l'escriptori i trobar a l'armari de la cuina una bossa de magdalenes. D'eixes que la mare no comprava des que tenies les dents de llet.

I millor que això és, trobar al darrere, amagada entre el pot de cola-cao i la sucrera, una pastilla de xocolate (amb ametletes), oberta, amb dos trossets separats de la resta, com esperant a ser menjats.

De vegades és inevitable pensar que hi ha un petit follet que va per la casa, diposant les coses per a que a una li alegren el dia...

1 comentario:

Unknown dijo...

EN TU CASA TAMBIÉN ESCONDEN EL CHOCOLATE???? En la mía mi madre lo guarda y tengo que ir buscando hasta encontrarlo, o suplicarle una onzita cuando estoy con el mono... aaghh! que adicción.
Si quieres hacer un auténtico viaje en el tiempo déjate de magdalenas y mete un trozo de chocolate en medio de un pedazo de pan. Eso sí que es volver a la infancia... ay...