Ariel Rot...

17 de maig de 2009Anit, Ariel Rot va tocar en acústic en Ibi. Feia dies que anava pensant en el concert, i mirava i remirava les entrades damunt del meu escritori. I és que pareixia que no podia creure'm que un músic de la seua talla tocara tan aprop. Ariel Rot!

I per fí arriba el dia, i allà, en la cinquena fila, a només 5 metres de l'escenari l'ex-component de Los Rodríguez. I em sembla al.lucinant estar tan a prop d'algú que ha marcat molts d'aquests posts que escric, d'algú que ha compartit protagonisme amb Andrés Calamaro.

Un concert íntim (en acústic!), on va aconseguir establir una connexió total amb el públic... "El mundo de ayer", "Baile de ilusiones", la famosa "Mucho mejor" de Los Rodríguez, però a ritme de tango, "La milonga del marinero y el capitán"... Només li va faltar tocar "Una casa con tres balcones " y "Bar soledad"...

No puc pararme a pensar en crear un post elaborat, perquè com veieu encara estic un poc fascinada amb el concert i amb l'accent argentí aquest... Ai... Ete...ché!.. me volvés loco!

No hay comentarios: