Estratègies...

6 de maig de 2009

Crec que mai m'han agradat massa els jocs d'estratègia. Però cada vegada estic més convençuda que les relacions personals (totes), són bàsicament jocs estratègics. Unes més malèvoles, altres més innocents. Però en definitiva posicions que anem prenent en relació als altres, la qual cosa ens permet definir com som i com són els altres (de diferents a nosaltres, perquè un mateix sempre és el punt de referència).
No sé si és bò tenir aquesta visió de les relacions, perquè tal volta ara analitzaré cada persona amb la que tinc relació per esbrinar quines són les seues intencions, quines són les seues estratègies, i en definitiva quines són les posicions que ocupen en el tauler del joc. Per decidir, al cap i a la fí, si potser són amenaces, companys de guerra, o si estan tan lluny de la partida que no cal prestar més atenció a la seua presència.

2 comentarios:

kuxa dijo...

Sí, estoy de acuerdo en que las relaciones se podrían comparar con los juegos de estrategia, sobre todo los romances, sobre todo los sábados por la noche jejejej
Y esto me ha llevado a pensar q igual q dicen q un amigo de verdad es aquél con kién puedes estar en silencio sin que resulte incómodo, creo q un amigo de verdad es alguien con kien las estrategias.. ya no hacen falta.
Ahora.. hay personas q se llevan unos jueguecitos imposibles de enteneder!!

Sole dijo...

justo