Canvi d'escenari...

8 d'octubre de 2009

Qui deia que no pot trobar-se una fent la mateixa vida però en un escenari diferent? Treballar, estudiar, l'escola, la taula, els apunts... I per què no? La maleta. Ja l'havia pujat al terrat i l'havia tapat amb una bossa de brossa negra, perquè no agafara la pols típica dels terrats.

Però ja és amb mi, per cinquena o sisena vegada. És inevitable, ens necessitem. I no és que li faça massa gràcia el seu nou ús, que és el mateix de sempre: transportar coses, però tampoc li disgusta. Ara tansportem coses diferents. Abans ficava la roba interior, camisetes, sabates, apunts de la universitat, fins i tot alguna fiambrera amb menjar de la mare (típic estudiantil).

Ara transporta el "memory", el "ensényame a hablar", els globus, els depressors de llengua, contes, els colorets de madera, les seqüències temporals...

Abans feiem trajectes més atractius. Sempre hi havia una estació de tren pel mig, un altra de metro, autobusos, escalons, ascensors... Viviem i disfrutàvem la ciutat.

Ara creuem d'infantil a primària. El trajecte és menys atractiu, però més divertit, perquè entre edifici i edifici sempre hi ha algú que pregunta si te'n vas de viatge (la resposta sempre és "si", evidentment). I els més xicotets rebenten si no els dius que portes dins.

És la mateixa vida, només ha canviat l'escenari.

No hay comentarios: