Vull una ciutat...I una bicicleta...

25 de novembre de 2009


Vull una ciutat i una bicicleta, per poder anar del cabanyal a viveros damunt la bici amb els teus braços a la meua cintura, mentre rius i pateixes cada vegada que baixem el rastell. A la dreta la facultat de psicologia, a l'esquerra la de geografia. Ningú ens espera a casa (ni a la teua ni a la meua) i per això, encara que a les tres de la matinada només caminen per Blasco Ibànez uns quants joves fent botelló, no tinc pressa en pedalejar...

Vull una ciutat i una bicicleta, per endinsar-me al Carme, i disfrutar d'una ciutat dins d'una CIUTAT. I esquivar peatons pel carrer de Cavallers. Sopar a la Xirgu i beure cervessa a la Plaça de la Reina, amb la bicicleta tirada a terra i un hippy fent malabars davant el Micalet.

Vull una ciutat i una bicicleta per equivocar-me d'estació.... I anar de l'estació del Nord a l'estació del Cabanyal. Quin lapsus! Després una pedregada que ens agafe per sorpresa, amb tu de paquet al darrere de la meua bici. I la roba secant-se davant del calefactor típic estudiantil...

Vull una ciutat i una bicicleta per anar del meu pis al teu, per parlar de no res...

2 comentarios:

german dijo...

i realment no demanes res de l'altre món, però precisament l'altre dia va saltar la notícia que València és la ciutat més perillosa per als ciclistes (amb quasi 23 atropellats/any). Continuem reivindicant ciutat!!

Sole dijo...

sisi...jo anava esquivant peatons cabrejats perquè anava per la vorera...però qualsevol es ficava a la carretera!! era arriscar la vida! preferia discutir amb els iaios als que sempre els deia: "carril bici és el que fa falta senyor!" jejej.