Balanç...

3 de gener de 2010


Quan un any està a punt d'acabar es fan els propòsits d'any nou. Quan un any comença es fa el balanç de l'any que ha acabat. I en aquella terrassa, quasi a 10 segons per que acabe l'any ,una pensa en tot el que s'ha guanyat i en tot el que s'ha perdut. Tot i que un any no pot estar mai ple només de coses dolentes, ni tampoc de coses bones, pensa que al final pesen més les bones. No perquè n'hagen sigut més, sinó perquè les poques bones que han succeït són aquelles quatre et toquen l'ànima. No es tracta de quantitat, sino de qualitat.

Aleshores algú li toca el muscle, li desitja un bon any i fan xocar les copes. I pensa quant de temps fa que no sent llàstima per què acabe un any...

1 comentario:

german dijo...

després de llegir l'entrada m'he fixat bé en la fotografia i és un racó certament evocador (com per a pensar sobre les coses que guanyem i perdem amb els canvis). A mi em passa que cada vegada més aquestes dates es descarreguen de simbolisme... i és que, al cap i a la fi, els matins i les nits continuarien succeïnt-se si ningú les etiquetara!!