Desert...

2 de febrer de 2010


La soledat del desert apreta més quan cau la nit. De dia quaranta graus, de nit menys 20. I més molest que l'arena en la boca és no tenir amb qui compartir eixa sensació de fàstic. Al final, la vida al desert es fa incomprensible, intransitable, un anar i tornar mirant un hortizó que descobreix i amaga el sol, però al que no s'arriba mai.

Unes claus engeguen un cotxe i condueixen sense cap destí marcat. Només apretar l'accelerador i conduir tant depressa com marque el ritme de la cançó de Sabina que en eixe moment sone al cd. Una punxada al cor, una frenada en sec, i allà al fons el que pareix ser un oasis. Baixa del cotxe, nota la calentor de l'arena a les plantes dels peus. S'acosta a poc a poc, camina, i com més s'acosta, més lluny es troba.

I és que durant uns instants havia oblidat que al seu desert no existeixen els oasis.

3 comentarios:

tiresias dijo...

Siempre esparamos que sucede algo, la vida hay que llenarla sino se torna en un desierto inhabitable. Y el problema es la espera de encontrar el oasis y después la carrera que se produce para alcanzarlo. Pero esa carrera es a ningún sitio. Ese "ningún sitio", ese "sitio", "oasis" o como se quiere llamar, no existe porque sólo es una idea de la mente. Esa idea es una masa informe, un niebla opaca que en cada momento de la vida se materializa en el objetivo, en el logro, en la meta o el oasis.
No esperes el insignificante oasis porque en realidad es el todo lo que va a suceder. No esperes que ocurra algo inconmensurable porque resulta que ya ha sucedido: estas viva.
Javi

kuxa dijo...

mmmm..no te conté yo la historia del pececillo aquél q buscaba el Océano??
Si no te lo comenté dímelo, y lo subiré a mi blog.

Sole dijo...

si me lo escribiste...fue tu primer regalo de amigo invisible, jeje.lo tengo colgado en la pared de mi habitación, pero paso tantas veces por delante que se me olvida leerlo, y debería leerlo, al menos dos veces al dia.