Nova etapa...

5 de març de 2010

Hui rolle la clau a l'esquerra i obric la porta a una nova etapa. A una soledat que ja tenia, però que ara manifeste obertament, perquè assumir les realitats és el primer pas, no se sap en quin sentit, però és el primer pas.
Un ni contigo ni sin ti marca la relació amb la meua maleta, ara plena, ara buida, ara al terrat, ara al carrer. Però el que importa en definitiva és que no ens oblidem, porque amores que matan nunca mueren, ja ho deia Sabina. I l'amor incondicional que representa la meua maleta no me l'ha donat ningú. Sobretot perquè desfer-la hui a la meua nova etapa significa que algun dia l'hauré de tornar a fer.
I no hi ha res millor que la sensació al cos de que la trajectòria no ha acabat.

2 comentarios:

tiresias dijo...

¿Todo debe depender de las sensaciones? ¿Sentir es estar vivo? ¿Sólo a través de la sensación es como sabemos que somos y estamos? ¿Si no sentimos no vivimos? Y además todo ese movimiento sensitivo se produce desde la huída del sufrimiento hasta la obtención del placer; y el gran motor que mueve todo el proceso: la insatisfacción, el nunca es suficiente, esto no es para mí, yo me merezco otra cosa, no me he esforcé tanto para sólo esto, y un largo etcétera. Hasta que no observemos la totalidad de todo este movimiento y de sus consecuencias seguiremos siendo sus esclavos, dentro de una jaula de oro a la que llamamos "nuestra vida".
Javi

german dijo...

i potser la tornes a fer, però ja posaràs robes diferents de les que vas traure... i si la desferes una altra vegada, et semblaria que és la primera volta de tot -a mi la meua maleta també em vol incondicionalment des què tenia 17 anys... i ací està.