Sugus...

22 de març de 2010

Potser no ha sigut un bon dia, però hui ha decidit aplicar-se allò de: darrere una cosa una altra. Perquè els reptes només són això, reptes. Pels que s’ha de lluitar, però pels que no s’ha de morir.

I per això, i tenint davant la llista de totes les coses que ha de fer, decideix seure al sofà, escoltar el vinilo i berenar. Perquè els instants de soledat són importants, i mentre naufragues entre apunts i pràctiques no es disfruta del sofà, ni de la música, ni dels sugus que menja mentre escolta música.

Respira i escolta, mira per la finestra, deu minuts, vint, trenta... Tant fa, perquè resulta que fa un any agonitzava davant unes oposicions de dos anys, i darrere de la paraula APTE es pensava que vindria el relax. I no, perquè carregar-se de feina és una molt bona oportunitat per no pensar. Una ximpleria ben gran, perquè tot el que no penses durant el curs, ho penses durant tot l’estiu, que no tens res que fer.

I com que parlar del que s’hauria de fer és molt fàcil, parla (o escriu) sobre el fet que a partir d’ara serà absolutament necessari i imprescindible dedicar un ratet a ella mateixa. Per fer res. O potser per fer el més important de tot: gaudir de totes eixes xicotetes coses que la fan feliç.

Al final pensa... que si aconsegueix aplicar tota la teoria que acaba d’escriure... no haurà sigut un dia tan dolent.

I ara... altre sugus de fresa...

2 comentarios:

TROMPANETES dijo...

Ojalá puediera llevar esto a la practica...y mira que llevo tiempo pensandolo y planeándolo...

kuxa dijo...

Sugus.. q gran idea para endulzar el strés!!
Yo tb tengo una lista de cosas...
Queda poco para semana santa, q algún respiro nos dará.
Digo yo.