S...

30 de juny de 2010

Diuen que si mires enrrere és perquè algun dia tornaràs. Per això ella s'ha posat la música a l'orella, ha començat a caminar, i no ha gosat en girar el cap. Però en aquest cas, no perquè no vaja a tornar, sinó perquè quan torne sap que no serà la mateixa, ni estarà en les mateixes condicions i circumstàncies.

El vent, com sempre, l'ajuda a caminar, i a deixar anar tot allò que ha de deixar anar. Hui ha deixat anar moltes coses. Ha tancat la porta i ha rollat la clau, sense cap sentiment de culpa. Com Amelie, s'ha imaginat vestida de El Zorro, d'aci uns quants anys, davant la mateixa porta, amb una màscara negra, i una espasa per marcar una S de Sole, en aquella porta de vidre.

Algun dia ho farà. Ara només pensa en que eixe dia arribe. Demà segurament ho oblidarà. Però, com tot, ella sap que res no és per sempre, i té gravada a foc aquella frase de l'àvia: "el temps posa a cadascú al seu lloc".

Així, ella no ha mirat enrrere, però tornarà, encara que siga per gravar la seua S justiciera en aquella porta, i comprovar que, de veritat, el temps ha posat a cadascú al seu lloc.

2 comentarios:

yorch dijo...

yo quiero verte disfrazada del Zorro!!!!

Sole dijo...

algún día... todo llega... ;)