Gran concert...

15 d'agost de 2010

Mai sé que escriure després d'un concert. Vull escriure, i no sé com ni qué escriure. Supose que em resulta difícil plasmar ací les sensacions que s'experimenten en un concert, sobretot si és de Sabina. No sé si destacar la meua sorpresa i admiració, perquè moltes de les cançons que va cantar van ser cançons no massa conegudes per a qui només ha escoltat "y nos dieron las diez" o "y sin embargo te quiero", perquè les millors cançons de Sabina són les menys conegudes.

També, i amb certa tristesa, vaig notar un cansanci (és que ja són molts anys de mala vida), que es va notar en que també moltes cançons van ser de les "lentes", amb certes excepcions, que no poden faltar en cap concert de Sabina, com "la del pirata cojo" i "pacto entre caballeros". Cansanci que, potser vaig notar també en el gran Pancho Varona, que ha escrit conjuntament moltes de les lletres de les cançons de Sabina.

Però si he de destacar una cançó i una dedicatòria, destaque "Por el bulevar de los sueños rotos", que va escriure en el seu temps a la gran Chavela Vargas, i a qui va fer una preciosa dedicatòria. És l'única vegada que una cançó en dirècte de Sabina em fa saltar unes llagrimetes d'emoció.

I espere que no siga l'última.
"...se escapó de una cárcel de amor, de un delirio de alcohol, de mil noches en vela...se dejó el corazón en Madrid...

quién supiera reír...


como llora Chavela..."

No hay comentarios: