Hui no hi ha vaca...

14 d'agost de 2010

Entre beure, menjar, ballar, gitar-se a les sis del matí, alçar-se a l'hora de dinar, les visites a casa, els soparets al pati, les cervesetes al raconet, la vaca des de la barra i els tutús dels anys vuitanta...

Amb el tocadiscos posat, la roba preparada damunt del llit, i la banda de música de fons del dinar de xiques que ja baixen demanant aigua als balcons, mira el corxo de la paret, lleva la xinxeta d'aquella funda que porta guardant des del mes d'abril, s'asoma al balcó i mira el temps, pareix que no plourà (de moment), i creua els dits per a que no s'ennuvole massa. Treu l'entrada amb delicadesa i torna a llegir: Joaquín Sabina. 14 de agosto de 2010. Plaza de toros de Alicante.

Mira el rellotge, les 18,00, i ja té el cuquet a l'estómac, com les altres dues vegades. Ordena l'habitació (per tercera vegada), canvia el vinilo de Nos sobran los motivos, per el de Yo mi me conmigo, i va preguntant-se quines cançons cantarà.

Entre beure, menjar ballar, gitar-se a les sis del matí, alçar-se a l'hora de dinar, les visites a casa, els soparets al pati, les cervessetes al raconet, la vaca des de la barra i els tutús dels anys vuitanta... Hui fem parèntesi. Hui no hi ha vaca.

Hui Sabina.


"...vivo...en el número siete...calle melancolía..."

2 comentarios:

TROMPANETES dijo...

que se llama soledad........... :D

Sole dijo...

eixa li va faltar! ains...jeje