Formateig...

21 de setembre de 2010

Deuria existir la possibilitat de formatejar el cervell. O certes cavitats. Aplicar allò de la memòria selectiva però a la màxima potència.

L'altre dia, davant un nou formateig de l'ordinador, vaig fer selecció del que hi havia que guardar i certes coses que podien i devien ser borrades definitivament, entre les quals (i la gran majoria) eren fotos. Mira que sempre m'ha costat desfer-me de fotos d'altres èpoques... Però supose que sempre hi ha una primera vegada per a tot. I no té sentit guardar coses a l'ordinador que, si pogueres, borraries del cervell.

Són eixes coses que, ni tan sols han merescut la pena enviar a la paperera de reciclatge (i tenir l'opció d'arrepentir-te i restaurar), sinó que més bé les has deixat en l'ordinador, per a que el formateig fera la seua feina.

Podria ser així de fàcil. Gitar-te i alçar-te sense recordar certes coses. Perquè si no ho recordes no ha existit, i si no ha existit no has patit.

Al final, i davant la impossibilitat de que això passe (al menys en un futur immediat), penses que tal volta si això fora possible, tard o d'hora cauries en els mateixos errors que has caigut sempre. Allò que es diu: bollet, lliçó, no es podria concebre.

I si ho pense bé... prefereix recordar-te. Tenir encara alguna cavitat del cervell activada amb la teua cara.

Per saber quan arrancar a correr si et veig vindre de front.


"...no te olvides que soy testigo casual...de tu soledad..."

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No corregues perla, i més per això. Demostra el que vals mantenint la cara ben alta, i sentinte orgullosa de no haver sigut mala persona, i d'haver aprés que tot açò t'ha fet més forta i més gran! B7s petunia =)!!!

Sole dijo...

:)