Qüestió de sort...

14 d'octubre de 2010

No hi ha que subestimar el poder de la sort. Ja ho deia Woody Allen a una de les seues pel.lícules. En el moment en que la pilota toca la red, es només qüestió de sort que aquesta caiga en terreny contrari, i guanyar. O al propi, i perdre.

Pot arribar a fer por el que acabe d'escriure, perquè quan només hi ha el cinquanta per cent de possibilitats de guanyar, sempre pensem que perdrem. I segurament. Però de vegades, quan pensem que la sort ens l'ha jugat, resulta que hem guanyat més del que hem perdut. El que passa és que encara no ho veiem.

Per això paga la pena brindar amb la sort, com qui brinda amb el dimoni. Que saps que un dia te la jugarà, però hi ha que tenir amics fins i tot a l'infern.


"...por eso sé que perderte... no era quedarse sin nada...

...la muerte es sólo la suerte...con una letra cambiada..."

1 comentario:

tiresias dijo...

La suerte es un invento humano, no es más que una conformación mental, una idea... y sólo tiene importancia en la valoraciones humanas (en ningún otro lugar del Universo) que son sesgadas y están saturadas de maniqueísmos: bueno-malo, bien-mal, dolor-placer, ganar-perder, vivir-morir. No obstante estamos esclavizados por la idea, nuestra mente nos controla y controla nuestra vida. Pero La Vida es ingente, eterna, grandiosa... sólo rompiendo las barreras de la mente, liberándonos de los grilletes que la idea crea podemos alcanzar a comprender qué es la Vida, qué es nuestra vida. Pero preferimos vivir en la jaula de la idea, comprimidos en nuestra gran carcel de la mente.