Allò que realment és...

13 de novembre de 2010

No ha donat temps a que arribe Nadal, perquè el meu desig, que manifestava ací uns posts enrrere, ja no es complirà. Definitivament, les persones no canvien. Jo diria que més bé que, a mesura que creixen, s'exageren les seues personalitats, allò bò i allò dolent.

Un bar, un café en llet descafeinat, i tres hores per escoltar les mateixes coses que jo he hagut de contar (i que encara conte). I encara que aquesta vegada l'aigua no ha arribat al coll, si ha arribat fins la cintura. Però és suficient.

Supose que ara el meu desig nadalenc canvia. Ja no demane que les pesones canvien, perquè òbviament això no passarà. Demanaré que algun dia arribe la persona que tinga la força i la voluntat com per portar les coses on s'han de portar.

Perquè escriure a un blog i tenir amics que treuen les dents per tu quan fa falta, és una bona forma de fer justícia, la millor que he trobat fins ara. Però no és suficient.


Al final, resulta que lo que Ana ve, és allò que realment és."...hoy por falta de pruebas, la corte absolvió...confirma el ABC..."

2 comentarios:

Humberto Dib dijo...

Un texto bastante triste. ¿Por qué creer que la gente cambia? ¿Por que querer que la gente cambie? La primera respuesta es: La gente No cambia, te lo aseguro como profesional de la salud mental, por más terapias, curas o shamanismos que practiquen. La segunda respuesta: Jamás se debe cambiar a una persona, pues cuando su esencia retorne, tendrá el golpe de una cola de ballena sobre tu rostro.
Bueno, mi comentario no fue muy alentador, pero sabes que he llegado a apreciarte en este tiempo.
Besos.
Humberto.

Sole dijo...

Es triste creer y querer cambiar a la gente. Pero más triste es saber que por falta de ese cambio más de una persona sufrirá las consecuencias. En fin...

Gracias por tus comentarios!

Un saludo!