Había una vez...

12 de novembre de 2010

Dormies davall de tres mantes quan una música ha arribat a les teues orelles i t'ha despertat. Què és eixe rebombori? Había una vez...Un circo... Has alçat la persiana, encara amb les lleganyes als ulls, i quasi sense poder pestanyejar, has vist el meu cap davant la teua finestra, que és un primer pis! Amb unes xanques, uns pantalons a ratlles blanques i vermelles, un barret de copa i un nas roig. Hola don Pepito, hola don José!

Amb el pijama has baixat les escales corrent, has obert la porta, i baix un sol que pegava de valent, ballarins, trapecistes, malabaristes i jo damunt les xanques, fent peripècies per mantindre l'equilibri. Laaa gallina turuleeetaaa...

Els veïns miraven estranyats, però ningú gosava saludar, ni apuntar-se a la festa. No els pareixia normal que un dimarts, a les 8,30 del matí, tot un circ vingués a despertar-te. Ja veus! Però nosaltres, acostumats a les pallassades, hem caminat avinguda amunt i avall, jo de pallassa, tu amb el pijama.

Perquè no hi ha millor manera de començar el dia que veure't mig dormint i bocabadat, al comprovar que les coses que dic, les faig.


"...dóoonde está esa gallinita déjala a la pobrecita, déjala que ponga dieeez..."

No hay comentarios: