Reencontre...

15 de novembre de 2010

Un mes, mil missatges en facebook per aconseguir posar-nos d'acord i, per fi, hem aconseguit seure a la mateixa taula. Unes tapes, sangria i moltes coses que contar per posar-nos al dia. La nova rutina, l'anterior, les coses vistes des de fora, o des d'altra perspectiva, amb l'opció de comparar...

La sensació de que tot lo bò es queda enrrere, de que les casualitats (o Conselleria) ens fan coincidir en un espai i un temps determinat, i de que difícilment eixes condicions es tornaran a donar. La voluntat mútua i impossible de fer una escola on juntar totes aquelles persones que han merescut la pena en aquest vagar amunt i avall en cada nou curs escolar. Recordar anècdotes, vivències compartides (bones i roïnes), cançons que marquen èpoques (i sopars). I què saps d'este? I d'aquella? Descobrir que el món és un mocador.

Però el millor de tot: saber no hem sigut com moltes altres persones, que passen i se'n van. D'aquelles que planegen, sabent que no faran. Que planegen, sabent que en arribar el 30 de juny s'oblidaran.

Parlar, ara que el temps ja ha disposat. I comprovar que, definitivament, ja ens ha col.locat. A tu no sé on. A mi, al voltant d'aquesta taula, compartint tapes i sangria amb aquestes tres personetes.

2 comentarios:

Humberto Dib dijo...

Muy bueno, mi querida amiga, se presenta muy inocente y en el final no da un golpe de sabiduría. Te felicito y, como te dije, no te imaginas cuánto tengo para agradecerle al google chrome.
Besos.
Humberto.

Sole dijo...

gracias por los comentarios, Humerto! imagino el esfuerzo de ir leyendo y traduciendo!

Saludos!