Rutines socials...

7 de desembre de 2010


Res millor que les rutines socials per compartir. Una cervessa, dos, una bona xerrada, un acudit...Una vida en general. Hi ha qui és assidu totes les vesprades, hi ha qui només pot venir en ocasions especials com ara l'estiu i els nadals. Hi ha qui fa dels sopars dels diumenges una rutina ineludible, per acomiadar com cal els caps de setmana.

A dia de hui, la distància física és normal a les nostres vides. Tres, trenta, tres-cents quilòmetres... No són quilòmetres si després ens espera un tamboret, una cervessa ben fresqueta i una vesprada o un sopar per compartir.

El pont de desembre és l'avís del que seran els Nadals. I crec que aquests, tot i que és conegut el meu rebuig a aquestes festes, seran especials.

Perquè, encara que jo no tinga massa esperit nadalenc, l'encontre de la nit del 24 al mateix bar que tots els anys... No el canvie per res del món.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Doy fé!!! jajajaja
Ens vem at the clean-corner (El racó-net) promptet!!
Kisses from Tarancóncity!!!

Sole dijo...

jajajaj! sisiiiii!!

Anónimo dijo...

Estic convidat?
Julius

Sole dijo...

home clar! nosaltres ja ens veiem abans en el sopar familiar, però la festa és la festa, i cap tot el món! jajaja!

Humberto Dib dijo...

¿sabes?, yo tampoco tengo mucho espíritu navideño, jamás lo tuve, principalmente porque mis papás eran musulmanes, sin embargo me engancho en lo que propongan mis amigos, tampoco es que me encierre en mi casa como un gruñón.
Te dejo un beso.
Humberto.

PD: Después te mando por corro un texto muy corto para el próximo proyecto babel, gracias por tu ayuda.