London'11

21 de març de 2011No hagués pensat mai que un dia i mig fos tan llarg i intens.

Agafar un avió divendres a les 19,00h. Dos hores i mitja d'avió i una persona amb un cartell esperant-nos "Verga i magre ací". Que es note d'on som! Descarregar les motxilles, sopar brossa i passejar al costat del Tàmesis. Increible, però baix un cel ras.

Cervesses, xarraes i més cervesses. Dormir poc, matinar prou. Dutxa ràpida, esmorzar més merda i a gaudir d'un dia londinense! És veritat que els anglesos parlen baixet, perquè al metro només se'ns escoltava a nosaltres, i a un grup d'amics a l'altra punta que cantava el tio pep se'n va a Muro. No hi ha alegria més gran que escoltar algú que canta el tio pep al metro de Londres.

La National Gallery, el British museum, Camden, Abbey Road, Picadilly, el Soho, China Town, El Big Ben, el Buckingham Palace, la torre de Londres, la tower bridge... I entre tot això, kebaps, hamburgueses, ous fregits i fresols dolços. Bé, com he dit: menjar brossa. Que no hem passat fam, però hem tornat amb tres quilos més! Fotos, cervesses, risses, passejos, mal de peus, rebolica de panxa... Sense haver de treure el paraigües en cap moment!

Agafar un avió diumenge a les 15,00h i tenir la sensació d'haver estat a Londres set dies, i no 30 hores.

Això és aprofitar el temps!


"...love, love me do.."

2 comentarios:

Esther Quilis dijo...

Tiaaaa!!! Ha sigut impresionant!!! Hi ha que repetir!!!
Oh my god! Oh mi vaso!!!

P.D.: Ostia! Quina llumenaria!

Sole dijo...

Siiiiiiiiii!!! Ja saps que la pròxima és Granada!

és l'hora del tubiadéeeeeu!!

o mai got!!!