Tempestes...

15 d'agost de 2011

Els canvis són bons per donar sortida a totes aquelles coses que estan pendents d'un fil. Eixes situacions, relacions, amistats, etc., que no saps si davant d'un canvi la seua estructura resistirà, o potser s'enderrocarà. I val a dir-ho al contrati també: pensem, durant un instant, quantes coses hem enderrocat per no ser capaços o no estar diposats al canvi.

És una mena de prova que tots passem alguna vegada. Quan estudiava a València ja tenia la sensació d'estar a un examen permanent. I també al contrari, d'estar examinant les persones del meu voltant constantment.

Hui tinc la mateixa sensació als budells. Tal volta amb un poc menys de por. Perquè és sabut que les situacions personals no són estables, i que les relacions i amistats van i venen (com els pets, ja ho deia l'àvia).

Anit escoltava Sabina i, tot i que Sabina sempre és present a les meues llistes de reproducció, ho és de forma un poc més exagerada (si pot ser) quan es preveuen tempestes, que no són més que l'avís de que en uns mesos els rius baixaran plens.

2 comentarios:

Humberto Dib dijo...

Los cambios son muy importantes, aunque a veces nos caguemos de miedo (perdón) por lo que pueda venir... Pero siempre viene algo mejor, si bien depende bastante de nosotros y no de la suerte.
Besos.
HD

Esther Quilis dijo...

tu tranki, que si baixen plens saps que hi tendràs gent amb uns bons poals!!! besets perleta! Avore si per a festes de Castalla estic mès disponible.....oh my god!