Brindem...

4 de juny de 2012

S'acosta l'estiu. I amb una cervessa a la mà comencem a fer plans. La caravana encara queda lluny. Potser agafarem un avió al nord. Tu i jo, tal i com vam dir. La nostra escapada anual a Tabarca, per recordar que un estiu aquell va ser el meu hàbitat natural. La meua visita obligada a València, qui sap si alguna altra visita a la ciutat comtal, i altres plans que sorgiran al dia a dia.

Quan arriba juny una ja pensa en Sant Joan, en els focs artificials, en els sopars de platja. Enguany potser amb un sentit especial, perquè obric la finestra i quasi puc olorar la mar, i l'estiu a punt d'entrar. Així, agafem una tovallola, les xancles i caminem només vint minuts per seure el cul al passeig, amb una cervesa compartida i l'applejack al meu cap. Una cançó que ja associe cada any a l'inici de l'estiu des de l'any 2010. Any en el qual aquesta cançó posava punt i final al curs i punxava la metxa a un estiu de  llibertat. Un estiu boig del qual tinc, possiblement, els millors records de cap estiu anterior.

Brindem per l'inici de l'estiu, que comporta plans en bona companyia al costat de la mar, viatges, tutús, cerveses, focs artificials, sopars i velades variades. 


No hay comentarios: