El llibre de Bogeries Meues

25 de setembre de 2013
Tot arriba!  El recopilatori millorat i corregit dels escrits de Bogeries Meues eixirà a la llum aquesta tardor.  I aquell nou projecte que em plantejava fa tres anys, per fi vorà la llum. Les coses no arriben sempre quan i com una les planeja. Però el que és important és que arriben!

Amb el punt i final posat a la maquetació i el disseny de portada, arriba l'hora de les proves d'impresió, temes legals (ufs!), prémer el botó de la impresió final i plantejar la presentació del llibre.

Al final pense que, independentment de que el llibre es venga bé o acabe agafant pols a les meues prestatgeries, quan les coses es fan amb il.lusió, paga la pena deixar-se la pell i l'ànima en eixes coses que ens lleven la son al temps que acallen les nostres veus interiors.

I a mi em queda res per portar a terme esta gran il.lusió que tinc des de fa anys.
No tindré mai prou paraules per donar les gràcies a les persones que han participat: Josep Luís amb el pròleg, Rubén amb la portada, Jorge amb la maquetació... I aquelles persones que d'una forma o altra m'han donat ànims, consells, etc., en portar endavant aquest projecte costara el que costara: Paco i Lusa. 

Anirem informant de tot  per ací, i a la pàgina de facebook!

No hay comentarios: